Hoe werkt dit?

Per onderdeel (Twitter, Facebook enz.) definieert men een of meerdere profielen van Social Media accounts. De applicatie leest deze profielen 24x7 uit en presenteert deze in een tabel aan een of meerdere verwerkers.

Aan de hand van het profiel vindt er automatische (zonder handeling gebruiker) of handmatige archivering in het zaaksysteem plaats.

Voorbeeld:

- van Twitter account 1 van bijv. wethouder X worden alle berichten direct automatisch gearchiveerd, compleet met alle tekst, links, metadata en media

- van Twitter account 2 van bijv. Publieksdienst worden alle berichten over Meldingen Openbare Ruimte aangeboden aan een behandelaar die kiest voor direct archiveren of eerst een zaak starten

Hoe worden de berichten opgeslagen in uw zaaksysteem?

Alle te archiveren berichten worden als zaak (met 1 of meerdere documenten) opgeslagen. U bepaalt zelf zaaktype(n), metadata de bewaartermijnen.

Kosten?

Toegang tot Social Media accounts verloopt via de API's van de respectievelijke aanbieders en is in principe gratis (tot nader order) voor kleine aantallen berichten per dag (< 10.000).

U neemt uitsluitend eenmalig de module (1.500,- Euro, naast de basismodule) af en 1 dag consultancy voor de inrichting.

Meer info?

Stel uw vraag aan onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.