Initiatiefnemers

Vrijwel elke gemeente houdt zich momenteel bezig met zaakgericht werken. Iedere gemeente heeft daarvoor een eigen aanpak en een ander systeem. Om inzicht te geven in het gebruik van zaaksystemen hebben wij deze website opgezet: een plek waar van alle gemeenten in Nederland inzichtelijk is welk zaaksysteem ze gebruiken. Geen moeilijk doorzoekbare website, maar een simpele kaart.

De huidige versie van de website is wat ons betreft pas het begin. Geregeld zullen wij op basis van onze gegevens analyses publiceren via deze website. Mocht het succes doorzetten, dan hopen wij op termijn de site uit te breiden met andere systemen en andere organisaties. Mocht u daar idee├źn over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Zaaksystemeninbeeld.nl is een initiatief van KBenP Zaakgericht Werken. Kenmerkend voor KBenP Zaakgericht Werken is onze onafhankelijkheid van leveranciers. Onafhankelijk, maar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

KBenP Zaakgericht Werken bestaat uit een team van adviseurs met kennis van informatiemanagement, architectuur en ICT, dienstverlening, KCC, aanbestedingen, communicatie, veranderkunde en DIV.

www.zaaksystemeninbeeld.nl