Nieuwe module Autorisatie Management

Vrijwel alle organisaties kennen het probleem: de combinatie van applicaties, medewerkers, rollen, rechten en uitzonderingen kost veel tijd en levert bovendien de nodige risico's op inzake Gegevensbeveiliging en AVG.

Het beschrijven van autorisatiebeleid en instructies is weliswaar een stap in de goede richting maar is gevoelig voor verkeerde interpretatie en veroudering.

Om hier de helpende hand te bieden is er een nieuwe module binnen de Digital Services Studio ontwikkeld met de naam Autorisatie Management.

Op basis van een gebruiksvriendelijke inrichting met een logische selectie is het voor beheerders onmiddellijk duidelijk hoe een account gekoppeld dient te worden aan een medewerker op basis van rollen, functies en vrij te bepalen criteria. Optioneel kan er voor gekozen worden om op basis van een Wijziging in TopDesk een preselectie te maken en een taak klaar te zetten voor de beheerder(s).

Functioneel beheer Corsa, Verseon, Djuma, InProces

Op dit moment zijn opvallend veel organisaties op zoek naar ervaren Functioneel Beheerders met kennis van specifieke zaaksystemen.

ECM Pro Solutions kan in deze behoefte voorzien, zowel on-site als op afstand.

Ook voor tijdelijke opdrachten zoals:

  • data-import uit andere applicaties (bv. YouForce)
  • realisatie van koppelingen
  • conversies andere zaaksystemen
  • integratie met SharePoint/Alfresco

kunnen wij specialisten en/of expertise leveren.

Neem contact met ons op voor een snelle oplossing.

Zaak Document Services beschikbaar als .NET library

ECM Pro Solutions heeft op basis van de officiele Zaak Document Services standaard versie 1.0, 1.1 en 1.2 een .Net library samengesteld. Om kleinere aanbieders veel ontwikkeltijd te besparen is deze library in de vorm van een DLL beschikbaar gesteld inclusief support.

Archiveren van Social Media in uw zaaksysteem?

Het archiveren van Social Media in uw zaaksysteem is vanaf nu eenvoudig te realiseren met de module Social Media.

Zowel toevoegen van berichten aan een lopende zaak, starten van nieuwe zaken n.a.v. een Social Media bericht als het automatisch archiveren van alle niet-handmatig verwerkte berichten is standaard mogelijk.

Deze module ondersteunt uiteraard de verwerking van meerdere Social Media accounts tegelijk en behandelt zowel Facebook, Linkedin, Twitter en WhatsApp.

Lees meer...

Trefwoordenpakket beschikbaar voor Digitale Postkamer

Per 1 april 2014 zal er een gratis trefwoordenpakket beschikbaar zijn met relevante trefwoorden voor zaaktypen en bijbehorende documenttypen. Dit pakket, mede gebaseerd op het Model-DSP, is beschikbaar voor organisaties die snel aan de slag willen met de Digitale Postkamer voor documenten, e-mail en facturen en zelf geen tijd willen of kunnen besteden aan het inrichten van de classificatiefunctionaliteit. Het kostbare en tijdrovende "leerproces" dat bij de meeste andere applicaties een grote hindernis vormt wordt hierdoor overbodig. Hierdoor wordt het mogelijk om de inzet van de slimme herkenning in 1 dag te realiseren. Het pakket bevat meer dan 3.500 trefwoorden en voorziet in een acceptabele basisherkenning van zaaktypen en documenten. Optioneel deelt u uw aanvullingen met andere organisaties via een slimme en veilige Internetverbinding. Uiteraard is het altijd mogelijk om zonder inzet van consultants het pakket zelf uit te breiden aan de wensen van uw organisatie.

ss regscherm01

Automatisch koppelen e-mailberichten aan lopende zaken

Middels een simpele doch zeer rendabele nieuwe functie, kunnen behandelaars e-mailberichten voortaan direct vanuit hun e-mailbox (Outlook of Groupwise) koppelen aan een lopende zaak zonder registratieproces in een applicatie. Ook kan op deze wijze een PDF gegenereerd worden met het complete zaakdossier en alle bijbehorende documenten. Dit levert veel tijdwinst op bij het ter beschikking stellen van zaakdossiers aan externe instanties. Deze functie is beschikbaar vanaf de 29062015 release.

Een greep uit de functionaliteiten:

- automatisch uitlezen meerdere e-mailaccounts (Inbox)

- automatisch registreren van e-mailberichten met bijlagen (eventueel gefilterd) volgens een vooraf in te stellen profiel

- koppelen van e-mailberichten aan lopende zaken o.b.v. een zaaknummer

- koppelen van e-mailberichten aan lopende zaken o.b.v BSN of KvK-nummer

- herkennen van een persoon of organisatie o.b.v. e-mailadres

- converteren documentformaten naar PDF als bijlage bij e-mailbericht

- bundelen alle documenten uit een zaak tot 1 PDF met bladwijzers 

Standaard koppelvlakken nu ook beschikbaar als ESB

ECM Pro Solutions heeft in de voorbije 5 jaren diverse standaardkoppelvlakken ontwikkeld om functionaliteit uit de Digital Services Studio suite te importeren/exporteren.

Sinds kort is het ook mogelijk om koppelvlakken onderling te laten communiceren. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om gegevens en documenten tussen bijvoorbeeld Verseon of Corsa uit te wisselen met SharePoint of Alfresco.

De nieuwe functionaliteit is ondergebracht in een nieuwe module welke serverbased is.

Vanaf 1-12-2014 is de nieuwe integratie met het populaire Bluebeam beschikbaar voor o.a. Corsa, Verseon en Sharepoint.

Zie het whitepaper voor meer informatie.

Vanaf Q2-2017 zal ook de nieuwste variant met Bluebeam Studio operationeel zijn.

Deze variant ondersteunt veel meer functionaliteiten vanuit het ECM/Zaaksysteem richting Bluebeam.

Gemeenten hebben de ambitie om zaakgericht te gaan werken, omdat het bijdraagt aan efficiëntere bedrijfsvoering en betere dienstverlening. Door de bestaande ICT-omgeving van uw gemeente aan te passen, kunt u het zaakgericht werken maximaal ondersteunen.

Lees meer...
Go to top
Template by JoomlaShine